Echipa de conducere

Conform deciziilor adoptate în ultima Adunare Generală din 18-20 noiembrie 2022, Asociația Pro Infrastructură are în prezent 12 membri asociați (cu drept de vot în Adunarea Generală), dintre care 7 (dintr-un maxim de 9) sunt membri în Consiliul Director și au un mandat de 24 de luni. Consiliul Director este organismul care conduce zilnic organizația. Deciziile majore, strategice, sunt luate în cadrul Adunării Generale, conform Statutului.

Consiliul Director

Ciprian PĂTRU

Președinte

Ciprian este specializat în filmările din dronă și este responsabil acum cu reprezentarea organizației în relațiile cu stakeholderii cheie. În plus, are rol flexibil în conducere pentru a acoperi punctual sarcini. Alături de Alex și Florin se ocupă de obiectivele de infrastructură din zona Clujului și din Ardeal (monitorizări).

 

 

 

Alexandru Vistian CORLEA

Vicepreședinte

Alex este un IT-st clujean, pasionat de inginerie, încă din 2017 implicat activ în transparentizarea proiectelor prin cereri către autorități și inițieri de dialog între proiectanți și constructori. Membru al organizației din 2019, Alex este implicat în special în monitorizarea proiectelor din Ardeal.

Octavian MOVILIANU

Vicepreședinte

Octavian monitorizează în special infrastructura feroviară și cea urbană (focalizare pe proiectele din București), alături de alți doi membri asociați care nu fac parte din Consiliul Director.

Ionuț CIUREA

Director Executiv și Membru în Consiliul Director

Ionuț este vocea organizației în media, în CM POIM și în cadrul conferințelor, dezbaterilor și comisiilor la care API este invitată. Este responsabil cu relația dintre organizație și comunitatea PeUndeMerg. Tot el administrează site-ul organizației, activitatea pe social media și este implicat în fundraising, sponsorizări și parteneriate. Ionuț se ocupă și de managementul membrilor simpatizanți și al voluntarilor.

Florin TĂMAȘ

Secretar General

Florin este responsabil cu parteneriatele cu autoritățile locale (în special zona Cluj/Ardeal) și este expertul nostru în finanțări din fonduri europene.

Iulian SOFRONIE

Membru în Consiliul Director

Alături de Doru, este unul dintre primii membri ai forumului și unul dintre cei mai cunoscuți și entuziaști realizatori de fotoreportaje din vestul României.

Doru MARIAN

Membru în Consiliul Director

Doru este unul dintre primii membri ai comunității PeUndeMerg.ro și a fost, de-a lungul vremii, unul dintre cei mai prolifici realizatori de fotoreportaje din teren, în special cu infrastructura rutieră din zona de vest a țării.