Devino voluntar

Comunitatea pasionatilor de infrastructura a crescut, practic, exclusiv prin voluntariat. Entuziastii din comunitate, indiferent ca este vorba de ingineri, profesionisti in constructii civile sau doar pasionati care nu au nicio legatura cu domeniul, au investit timpul, energia, echipamentele si mai ales banii lor pentru a fotografia santierele majore de infrastructura si a veni cu informatii din interior.

Cine poate deveni voluntar

Oricine doreste sa se implice este binevenit. Singura conditie pe care o cerem este sa respectati regulile comunitatii pentru a va integra in echipa. Cel mai simplu mod de a deveni voluntari este sa intrati pe forum, sa participati la discutii si sa veniti cu fotografii si informatii de pe santierele majore ale tarii sau de pe cele locale. Comunitatea noastra are deja peste 1200 de membri din toate colturile tarii si din diaspora.

Ce puteti face in organizatie

Pe langa participarea in forum, va invitam sa va oferiti timpul, energia si cunostintele in aceste directii:

  • Expertiza in domeniile infrastructurii. Inginerii, reprezentantii constructorilor, expertii in fonduri europene si management de proiect, experti in cadrul companiilor si institutiilor statului, jurnalisti si oricare alti specialisti sunt bineveniti sa ofere consultanta sau orice fel de feedback care sa ne ajute in proiectele si initiativele asociatiei.
  • Studenti in domeniu in cautare de practica serioasa si oportunitati. Legea voluntariatului permite recunoasterea de catre angajator a experientei relevante in munca desfasurata ca voluntar. Suntem o organizatie, desi nou-infiintata, deja recunoscuta de majoritatea constructorilor si autoritatilor in Romania. Munca de voluntariat depusa pentru noi poate cantari mult pentru angajatori.
  • Actiuni de administrare, promovare si comunicare. Aproape in fiecare zi avem initiative, luari de pozitie si diverse actiuni in organizatie. O parte din acestea pot fi preluate de voluntarii din afara conducerii.

Aveti alte idei? Abia asteptam sa le auzim, dati-ne de stire chiar acum.